Menu

Referenties

Hilde heeft een enorme ‘bibliotheek’ met karakters van cliënten die je in de praktijk kunt tegenkomen paraat, waarmee je als hulpverlener mag ‘oefenen’. Op verzoek kan ze psyhopathologische trekken, eigenschappen en gedragspatronen accentueren of modificeren, waardoor je steeds een toegesneden oefenclient voor je hebt. Fascinerend om te zien: een bijzondere vakvrouw die zich heeft ontwikkeld tot een unieke ‘tool’ voor training van hulpverleners.

Joris Bartstra, arts
GGZ Friesland, Spoed

Hilde is een dynamische trainingsacteur die voor cursisten een veilige en vertrouwde leeromgeving weet te creëren. In haar spel is ze toegankelijk en sluit ze naadloos aan bij de leerbehoefte van de cursist. In haar feedback is ze helder en ze heeft een sterk ontwikkeld oog voor de non-verbale communicatie van de cursist. Maar niet alleen voor de deelnemers is het plezierig om met Hilde samen te werken, ook voor mij als trainer is het altijd weer een feestje met een glimlach.

Geerard Baart
Trainer – coach – opleider
Kudding&Partners

In alle eerlijkheid keek ik er eerst tegenop om met een trainingsacteur te werken. Achteraf gezien was dit het meest belangrijke deel van de cursus. De gelegenheid om in een simulatie de geleerde theorieën toe te passen is een unieke gelegenheid om je vaardigheden aan te scherpen. Ik denk dat deze simulaties mij voor de rest van mijn leven bij blijven!

Crisis dienst GGZ

Hilde zet duidelijk cliënten neer waar wij mee te maken hebben. Hilde laat goed zien hoe de reacties van hulpverleners haar gedrag uitlokken of afremmen. Door te werken met Hilde als trainingsacteur kun je goed oefenen, situaties nabootsen en ervaren hoe de gesprekken verlopen.

Jeugdbescherming

Meer referenties

Act as If is een trainingsacteurbureau. Act as if is vooral werkzaam binnen de gezondheidszorg en dienstverlenende instanties.