Menu

Over Hilde

Na mijn studie 1999 als creatief therapeut drama ben ik gaan werken als trainingsacteur bij Kudding en partners, agressiepreventie bureau binnen de gezondheidszorg.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat er grofweg 2 soorten agressie vormen zijn. Frustratie (schelden op de organisatie) en instrumentele agressie (schelden gericht op de persoon). Frustratie heeft begrip nodig en instrumentele agressie is gebaat bij begrenzing/confrontatie. Hoe hoger ik in mijn rol als cliënt in de agressie fase kom hoe meer de lichaamstaal gaat spelen. Als cliënt signaleer ik nauwkeurig waar de triggers zitten bij de cursist, stemgebruik houding en afstand/nabijheid zijn hierin belangrijke signalen. Daarnaast speelt feedback geven op het non-verbale gedeelte een grote rol binnen mijn trainingen. Ik vind het altijd weer ontzettend leuk om de rollen zo neer te zetten waar de persoon wat aan heeft.

Hilde heeft de volgende opleidingen gevolgd:

Act as If is een trainingsacteurbureau. Act as if is vooral werkzaam binnen de gezondheidszorg en dienstverlenende instanties.